Τηλ.::
Wuxi Fofia Technology Co., Ltd
Wuxi Fofia Technology Co., Ltd

                                                 Να είστε ο συνεργάτης RFID σας!

Αρχική Σελίδα

Wuxi Fofia Technology Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Wuxi Fofia Technology Co., Ltd
Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6

Wuxi Fofia Technology Co., Ltd

Η Co. τεχνολογίας Fofia Wuxi, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2002 σε Jiangsu, Wuxi.

 

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη του Διαδικτύου των πραγμάτων στον τομέα γεωργίας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δέκα έξι ετών.

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε μια μεγάλη σειρά των ζωικών προϊόντων ταυτότητας συμπεριλαμβανομένων των ετικεττών προσδιορισμού ζώων, των αισθητήρων, των αναγνωστών FRID και της ολοκλήρωσης συστημάτων εφαρμογής.

Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς μπορεί να παρέχει τις λύσεις στο ζωικό ακολουθώντας σύστημα, το informationization κτηνοτροφικής παραγωγής και τη ασφάλεια των τροφίμων & το πηγή-ακολουθώντας σύστημα διαχείρισης που βάσισαν στην τεχνική RFID & WSN.

 

Είμαστε η οριζόμενη επιχείρηση παραγωγής του ηλεκτρονικού ζωικού προσδιορισμού του υπουργείου γεωργίας. Επίσης είμαστε το μέλος της ένωσης της Κίνας για την αυτόματη τεχνολογία προσδιορισμού, και το μέλος της ένωσης της Κίνας για την κτηνοτροφική παραγωγή και των κτηνιατρικών πληροφοριών. Εκτός αυτού, είμαστε η κακία - πρόεδρος Wuxi γεωργικό Διαδίκτυο της συμμαχίας πραγμάτων.

Οι λύσεις συστημάτων Fofia IOT (Διαδίκτυο των πραγμάτων) καλύπτουν τη γεωργία εγκαταστάσεων, την υδατοκαλλιέργεια, την αναπαραγωγή ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών και άλλες πτυχές. Η τεχνολογία IOT (Διαδίκτυο των πραγμάτων) θα εφαρμοστεί για να βελτιώσει το επίπεδο γεωργικού εκσυγχρονισμού και έχει τις συνεισφορές στην προώθηση του informationization της γεωργίας και της κτηνοτροφικής παραγωγής στην Κίνα.

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται για τα βοοειδή, τα πρόβατα, την αίγα, το χοίρο, τα ψάρια, τα κατοικίδια ζώα και τα άγρια ζώα σε περισσότερες από 90 χώρες. Είμαστε ο κύριος προμηθευτής του αισθητήρα ζωικό Διαδίκτυο των προϊόντων πραγμάτων στην ειρηνικοασιατική περιοχή.

Έχουμε χτίσει μια καλή φήμη με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τη γρήγορες παράδοση και την υπηρεσία μεταπωλήσεών μας. Έχουμε πάντα τα προϊόντα στο απόθεμα. Αν απαιτείται, μπορούμε να προσαρμόσουμε για σας σε οποιαδήποτε σχέδιο και χρώμα.

 

Ανυπομονούμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας.

 

Μπορούμε να είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης σας!Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : FOFIA, ουδέτερο

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~500

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ιστορία FOFIA

το 2002, Fofia ιδρύθηκε σε Wuxi, Κίνα.

 

2005, τμήμα Ε&Α Fofia που προωθούνται των προϊόντων συστημάτων καταδίωξης και συγχρονισμού περιστεριών παγκόσμιου πιό προηγμένων ηλεκτρονικών αγώνα.

 

το 2006, σχεδιάσαμε ένα πλήρες σύνολο λύσεων για το πρόγραμμα RFID της επίβλεψης καλλιέργειας χοίρων της Επιτροπής γεωργίας της Ταϊβάν.

Ο ίδιος χρόνος, παρείχαμε μια μεγάλη έκταση των λύσεων και τα προϊόντα διοικητικών προγραμμάτων ταυτότητας κατοικίδιων ζώων των ηλεκτρονικών για Shenzhen και Wuhan.

 

το 2007, συνεργασμένος με Tsinghua Tongfang, παρείχαμε τα προϊόντα για το ολυμπιακό ζωντανό πρόγραμμα επίβλεψης χοίρων.

Και τελειώσαμε το πρόγραμμα του «συστήματος διαχείρισης ανιχνευσιμότητας για τη ζωική ασφάλεια των τροφίμων» του Ταμείου καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας Jiangsu.

 

το 2008, παρείχαμε τη λύση υλικού για τον ηλεκτρονικό έλεγχο διαδικασίας της χονδρικής αγοράς χοιρινού κρέατος της Σαγκάη.

Στο ίδιο χρόνο, εφαρμόσαμε το ηλεκτρονικό σύστημα καραντίνας για τους ζωντανούς χοίρους στο Χονγκ Κονγκ (το πιλοτικό έργο Guangdong του γραφείου επιθεώρησης και καραντίνας είσοδος-εξόδων, αναφέρεται «στο πρόγραμμα ανεφοδιασμού χοίρων Χονγκ Κονγκ»)

 

το 2009, αρχίσαμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη και την κατασκευή της πλατφόρμας σύννεφων IOT (Διαδίκτυο των πραγμάτων) στον τομέα της ευφυούς γεωργίας.

 

το 2011, διευρύνουμε τα δίκτυα πώλησής μας, και την εξαγωγή σε περισσότερες από 30 χώρες, όπως το Κουβέιτ, η Ρωσία, η Γαλλία, η Κορέα, η Φινλανδία, το Ουζμπεκιστάν κ.λπ.

 

το 2012, Fofia κέρδισε την προσφορά του ευφυούς προγράμματος επίδειξης εφαρμογής γεωργίας IOT Wuxi.

Ολοκληρώσαμε το σύνολο προϊόντων για το πρόγραμμα ανιχνευσιμότητας σφαγής στην αγορά εμπορικών συναλλαγών προϊόντων Suzhou.

 

2013, κερδισμένη Fofia εφαρμοσμένη μηχανική καρτών της Κίνας χρυσή του «χρυσού βραβείου μυρμηγκιών».

 

2018, κοινοπραξία Fofia με τον Αυστραλό για να καθιερώσει έναν κλάδο στην Αυστραλία. Μας πήρε μακροπρόθεσμους για να κάνει την προετοιμασία.

υπηρεσία της εταιρίας

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ;

 

Σε FOFIA, προσφέρουμε τις λύσεις του ζωικού ακολουθώντας συστήματος, της πληροφορικοποίησης κτηνοτροφικής παραγωγής και της ασφαλείας των τροφίμων & του πηγή-ακολουθώντας συστήματος διαχείρισης βασισμένων στην τεχνική RFID & WSN.

Είμαστε ειδικευμένοι στην παροχή όλων των ειδών ζωικών ετικεττών προσδιορισμού, αισθητήρων, αναγνωστών RFID και της ολοκλήρωσης συστημάτων εφαρμογής.

 

 

ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ;

 

Q1. Είστε ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;

 

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής με εργαστήριο 3000 τετραγωνικών μέτρων, 100 εργαζομένους και την εμπειρία 13 ετών.

Βρισκόμαστε σε Wuxi, μια όμορφη πόλη περίπου λιμένας της Σαγκάη προσιτότητας μιας ώρας. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.

 

 

Q2. Είναι τα προϊόντα σας η χαμηλότερη τιμή;

 

Λαμβάνουμε υπόψη την ποιότητα προγενέστερη. Η τιμή είναι βασισμένη στο ποιοτικό επίπεδο και την ποσότητα διαταγής. Η έκπτωση είναι διαθέσιμη από μας εάν η διαταγή είναι μεγάλη. Από έναν κατασκευαστή, έχετε την καλύτερη τιμή εκτός από την εμπορική επιχείρηση.

 

 

Q3. Όλα τα προϊόντα έχουν μια εξουσιοδότηση;

 

Ναι, παρέχουμε την εξουσιοδότηση 1 ετών για τα προϊόντα μας.

 

 

Q4. Ποια είναι η μεταφορά;

 

Κυρίως από σαφή, έχουμε την καλή έκπτωση με τη Fedex, DHL και TNT. Μπορείτε επίσης να διορίσετε την αποστολέα σας.

 

 

Q5. Εάν τα αγαθά είναι χαλασμένα κατά τη μεταφορά, πώς;

 

Χρησιμοποιούμε τη σταθερή συσκευασία, η δυνατότητα των αγαθών χαλασμένων κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας είναι πολύ μικρή. Εάν συμβεί, θα ζητήσουμε από την επιχείρηση αγγελιαφόρων για να είμαστε αρμόδια για το και να σας πληρώσουμε την απώλεια.

 

 

Q6. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη σακούλα συσκευασίας του μικροτσίπ με το λογότυπό μας, κ.λπ.;

 

Ναι, υποστηρίζουμε το cOem, όλο το χρώμα, το λογότυπο και η συσκευασία μπορούν να προσαρμοστούν.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΊΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΜΑΣ!

 

Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Ομάδα επιχείρησης

Το ολόκληρο εργατικό δυναμικό της επιχείρησης γιορτάζει ένα τέλειο τέλος έως 2018!

 

-Ετήσιο συμπόσιο επιχείρησης

 

Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Οι φίλοι μας σε όλο τον κόσμο!

 

 

Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

FOFIA Welcom εσείς είναι οι συνεργάτες μας!

Wuxi Fofia Technology Co., Ltd
24#Building, ZPARK, No.6 Gancheng Rd, περιοχή Xinwu, Wuxi, Jiangsu, Κίνα 214135
Τηλ.::86-510-85282218-8009
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μικροτσίπ αναμεταδοτών του ISO προμηθευτής. © 2017 - 2023 animal-microchip.com. All Rights Reserved.